Guardonats per TripAdvisor

Fa uns dies vam rebre el certificat d’excel·lència de TripAdvisor pel que volem donar-vos les gràcies per la vostra confiança i suport 🙂.

Des de fa més de vint anys, el boca-orella ha estat (i segueix sent) una de les principals garanties pels nostres clients. Alguns de vosaltres ens acompanyeu des dels nostres inicis!

Avui amb plataformes com TripAdvisor, l’accessibilitat i l’abast d’opinions s’ha disparat exponencialment.

Per nosaltres conèixer el vostre “feed-back” és molt important; així que no dubteu en fer-nos-el arribar ja sigui a través de les xarxes o de viva veu a l’equip de sala.

Moltes gràcies de tot l’equip Bàltic 🙂

 

Bàltic col·labora amb FAADA

Estem contents d’anunciar la nostra col·laboració amb la fundació FAADA que promou el respecte pels animals en els àmbits social, legal i educatiu.

A més de vetllar pels seus drets demanant l’abolició de l’experimentació amb animals, l’explotació recreativa i lluitant contra el tràfic il·legal, entre d’altres, també fan una tasca molt important de sensibilització i conscienciació a través d’accions formatives que en fomenten l’empatia i el respecte.

Paral·lelament, comptem amb opcions veganes que reafirmen el nostre compromís d’oferir-vos un deliciós i saludable mos 100% vegetal, us hi animeu? ❤️🐮

Alimentació = Salut

Som el que mengem. Quantes vegades hem escoltat aquesta expressió? Milers, oi? Doncs és tan certa com que les plantes necessiten de la llum solar per fer la fotosíntesi.

A casa sempre l’hem tingut molt present aquesta frase. L’Ana, alma mater del Bàltic, creu que menjar sa és la mare dels ous. Però, què vol dir menjar sa?

Primer, saber d’on provenen els aliments que ingerim. Segon, seguir cadascun dels passos de la recepta, o sigui, no fer el salt comprant productes processats a gran escala i tercer, i no menys important, posar-hi molt d’amor, imprimir-hi Chi.

Aquests són tres dels pilars a la nostra cuina. Revisem-ho: forjem estretes col·laboracions amb els nostres proveïdors així podem conèixer quines varietats de patata planta el Ramon al seu hort o quin procés d’elaboració segueix el Jordi per fer els seus deliciosos gelats.

Productes processats? Els mínims necessaris. La majoria de les salses que trobeu a la nostra carta són “100% home made”. No ho heu notat en la cremosa i delicada textura de l’all i oli o en la combinació sublim de la salsa de (l’amanida) La Blava?

I què dir del Chi? L’Ana i tot l’equip de cuina treballa per fer-vos gaudir assegurant l’excel·lència en cada plat que surt de cuina.

Volem reafirmar-nos en aquest compromís i, per això, treballem per a servir àpats elaborats tradicionalment que evoquen a casa, la família o els amics. Un mos que no només omple l’estómac, sinó també l’ànima.

Ei, que estrenem web!

Estem encantades i encantats de presentar-vos la nostra nova web. Podem dir que ha estat un procés llarg, potser un pèl massa del que ens hagués agradat, però pensem que ha valgut la pena.

Teníem al cap fer quelcom molt intuïtiu, visual i fresc on la imatge parlés per ella mateixa i on, alhora, coneguéssiu una mica més sobre els nostres orígens i el que ens mou a seguir il·lusionant-nos amb aquest projecte!

Detsitjem que us agradi i us sigui d’utilitat.

Benvingudes i benvinguts!!