Day: 19 agosto, 2017

Els temps estan canviant

D’un temps ençà ens hem estat plantejant quines millores voldríem per a la cuina del Bàltic. Diferents tècniques de cocció, nous ingredients i presentacions dels plats més atractives han estat les guies que hem tingut al cap durant aquests darrers mesos. A més, hem volgut començar un viratge molt important per a nosaltres cap a la utilització d’ingredients de producció ecològica i quilòmetre 0. Amb aquest objectiu hem decidit abastir-nos amb els tomàquets, l’enciam i altres hortalisses de productors ecològics del maresme i fer les nostres pròpies patates fregides, així com consolidar la nostra relació amb el forn ecològic de Vallgorguina que ens ha estat proveint del pa de coca que molts ja heu tastat.

Per començar, a la fotografia teniu una mostra de com seran les hamburgueses: amb pa gourmet, enciam full de roure i tomàquet ecològics i de km 0, patates fregides amb pell i un petit bol de salsa de tomàquet.

Desitgem que us agradin tant com a nosaltres!