Alimentació = Salut

Som el que mengem. Quantes vegades hem escoltat aquesta expressió? Milers, oi? Doncs és tan certa com que les plantes necessiten de la llum solar per fer la fotosíntesi.

A casa sempre l’hem tingut molt present aquesta frase. L’Ana, alma mater del Bàltic, creu que menjar sa és la mare dels ous. Però, què vol dir menjar sa?

Primer, saber d’on provenen els aliments que ingerim. Segon, seguir cadascun dels passos de la recepta, o sigui, no fer el salt comprant productes processats a gran escala i tercer, i no menys important, posar-hi molt d’amor, imprimir-hi Chi.

Aquests són tres dels pilars a la nostra cuina. Revisem-ho: forjem estretes col·laboracions amb els nostres proveïdors així podem conèixer quines varietats de patata planta el Ramon al seu hort o quin procés d’elaboració segueix el Jordi per fer els seus deliciosos gelats.

Productes processats? Els mínims necessaris. La majoria de les salses que trobeu a la nostra carta són «100% home made». No ho heu notat en la cremosa i delicada textura de l’all i oli o en la combinació sublim de la salsa de (l’amanida) La Blava?

I què dir del Chi? L’Ana i tot l’equip de cuina treballa per fer-vos gaudir assegurant l’excel·lència en cada plat que surt de cuina.

Volem reafirmar-nos en aquest compromís i, per això, treballem per a servir àpats elaborats tradicionalment que evoquen a casa, la família o els amics. Un mos que no només omple l’estómac, sinó també l’ànima.