Sobre nosaltres

Sembla mentida, però ja fa més de 25 anys que ens dediquem a la restauració. Tot va començar amb un viatge a Bèlgica als voltants de 1990 amb la idea d’importar el concepte frituur  -un restaurant de patates fregides i arrebossats.

D’aquella idea primigènia avui dia només han quedat les patates fregides i les salsitxes. Bé, de fet les salsitxes es van incloure després per adaptar-nos una mica al gust local -un restaurant amb patates fregides i entrepans sense frankfurts? A Mataró? Als anys 90?

La vida és canvi: vam canviar de localització dues vegades i hem canviat de nom altres dues. Som els mateixos, però diferents dels que érem quan tornàvem de Bèlgica, cansats però contents, amb una llibreta plena de receptes.

Avui som un restaurant interessat en el futur. En el futur de veritat. En el futur del menjar, dels animals i del planeta. És per això que fa uns anys vam decidir incloure entrepans i plats vegetarians i vegans, a més de preocupar-nos pels productes de proximitat i ecològics. Aquesta és la nostra aposta i confiem que la història ens donarà la raó.

Senyores i senyors, anem pas a pas, al vostre ritme, adaptant-nos als vostres canvis. Un entrepà de tofu marinat albira la revolució.

I us encanta, camarades.

El nostre equip

Segurament coneixeu als nostres cambrers. Ells són la cara visible del Bàltic, però hi ha altres persones que contribueixen a fer el que som: cuiners i ajudants de cuina. Tots ells tenen una llarga experiència i contribueixen dia a dia a mantenir el servei i la qualitat que desitgem.

La nostra filosofia és treballar amb qui estem a gust i confiar en un equip fixe de cambrers i cuiners; per això la majoria dels nostres treballadors porta molts anys amb nosaltres. Som en essència un restaurant amb cor familiar i tant ells com vosaltres en formeu part.